Huile Fine Xl Yağlı Boya 37ml 10'lu Set Karışık Renkler

Huile Fine Xl Yağlı Boya 37ml 10'lu Set Karışık Renkler

Stok Kodu:
arttnpebeo37ml10
999,00 TL
* 120,99 TL den başlayan taksitlerle!!
l studio fine oil, cilalardan kalın katmanlara kadar tüm teknikler için uygundur ve elbette ortamlar ve yardımcı maddeler ile birlikte kullanılabilir. Bu, çeşitli renk ve efekt paleti sunan tek yağ serisidir: Geleneksel renkler, açık veya pastel renkler, kullanıma hazır benzersiz şeffaf cam renkleri ve yanardöner dyna renklerini unutmadan parlak modern renkler. Tüm bu renkler birbiriyle uyumludur ve çok sayıda görkemli karışım sunar. Modernite arayan ressamlar hayal kırıklığına uğramayacaklar. Hızlı kuruma özellikleri, sadece dört gün sonra sonraki katların eklenmesini mümkün kılar. Vernikleme işleminden önce 6-9 ay kurumasını bekleyin.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Huile Fine Xl Yağlı Boya 37ml 10'lu Set Karışık Renkler Yağlı Boya Setleri,Pebeo, Huile Fine Xl Yağlı Boya 37ml 10'lu Set Karışık Renkler, Huile Fine Xl Yağlı Boya 37ml 10'lu Set Karışık Renkler arttnpebeo37ml10
Huile Fine Xl Yağlı Boya 37ml 10'lu Set Karışık Renkler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.