Fine Studio Xl Oil 37 ml Pebeo Yağlıboya Yağlıboya Set 6'lı

Fine Studio Xl Oil 37 ml Pebeo Yağlıboya Yağlıboya Set 6'lı

Stok Kodu:
PEBEOSX6
748,00 TL
* 90,59 TL den başlayan taksitlerle!!
Set içeriği; ; TITANIUM WHITE KOD; 25 ; NAPLES YELLOW KOD: 19 ; CADMIUM DARK RED HUE KOD: 06 ; INTENSE BLACK KOD: 57 ; PHTHALOCYANINE EMERALD KOD: 18 ; ULTRAMARINE BLUE KOD: 14 ; Malzemeyle hassasiyet ve yaratıcılıkla çalışmak isteyen sanatçılar için özel olarak tasarlanmış üstün kaliteli bir ürün yelpazesi olan Pébéo'nun Studio XL ince yağlarını keşfedin. Bu ince yağlar, sanatsal vizyonunuzu ifade etmenize olanak tanıyan yoğun, kalıcı, ince öğütülmüş renklerden oluşan bir palet sunar. Hızlı kuruma özelliği sayesinde Studio XL ince yağlar size sadece 3 gün sonra palto çalışma imkanı sunarak farklı teknikleri ve kat boyayı güvenle keşfetmenize olanak tanır. Pürüzsüz ve keskin dokusu sayesinde eserlerinize detaylar, dokular ve benzersiz efektler katabilirsiniz. Studio XL ince yağların parlak saten kaplaması renkleri vurgular ve eserlerinize profesyonel bir görünüm kazandırır. İster yeni başlayan ister deneyimli bir sanatçı olun, bu ince yağlar desteğiniz ne olursa olsun tüm sanatsal ihtiyaçlarınızı karşılamak için olağanüstü performans ve kullanım çok yönlülüğü sunar: boyama, ahşap destek, tuval kağıdı... Olağanüstü kalitelerine ek olarak Studio XL fine Pébéo yağları modern renk şemalarıyla öne çıkıyor. Canlı ve büyüleyici kompozisyonlar oluşturmanıza olanak tanıyan çok çeşitli ilham verici renkler bulacaksınız. İster manzara, natürmort veya portre üzerinde çalışmak isteyin, Studio XL ince yağlar yaratıcılığınızı ifade etmeniz için size zengin ve çeşitli bir palet sunar.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fine Studio Xl Oil 37 ml Pebeo Yağlıboya Yağlıboya Set 6'lı Pebeo Huile Fine XL Yağlı Boya 37ml,Pebeo, Fine Studio Xl Oil 37 ml Pebeo Yağlıboya Yağlıboya Set 6'lı, Fine Studio Xl Oil 37 ml Pebeo Yağlıboya Yağlıboya Set 6'lı PEBEOSX6
Fine Studio Xl Oil 37 ml Pebeo Yağlıboya Yağlıboya Set 6'lı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.