Schmincke Acrylic Heavy Body Gel Semi-Parlak 250 ml (521)

Schmincke Acrylic Heavy Body Gel Semi-Parlak 250 ml (521)

Stok Kodu:
50521
799,00 TL
* 96,77 TL den başlayan taksitlerle!!
Kuruduğunda biraz bulutlu ve mat ince bir tabaka oluşturan yoğun kıvamlı şeffaf jel . Saf olarak uygulanırsa kalın tabakalar, yüzey de ağır ve kalın uygulamalar yapılmasını sağlar. Özellikle transparan renkler mat yüzeyde ilginç transparan efektler üretir. Schmincke akrilik boyaları ile karıştığında yoğunluk artar ve yüzey mat kalır. Kalın jel'in yüksek yapışma gücü kolaj veya farklı özel efektlerin (kum, pigment, parıltı) entegrasyonu için idealdir. Kullanılan saf akrilat , ışığa dayanıklı olmasının yanında sarartmaz ve uzun ömürlüdür.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Schmincke Acrylic Heavy Body Gel Semi-Parlak 250 ml (521) Akrilik Boya İçin Yardımcılar,Schmincke, Schmincke Acrylic Heavy Body Gel Semi-Parlak 250 ml (521), Kuruduğunda biraz bulutlu ve mat ince bir tabaka oluşturan yoğun kıvamlı şeffaf jel . Saf olarak uygulanırsa kalın tabakalar, yüzey de ağır ve kalın uygulamalar yapılmasını sağlar. Özellikle transparan renkler mat yüzeyde ilginç transparan efektler üretir. Schmincke akrilik boyaları ile karıştığında yoğunluk artar ve yüzey mat kalır. Kalın jel'in yüksek yapışma gücü kolaj veya farklı özel efektlerin (kum, pigment, parıltı) entegrasyonu için idealdir. Kullanılan saf akrilat , ışığa dayanıklı olmasının yanında sarartmaz ve uzun ömürlüdür. 50521
Schmincke Acrylic Heavy Body Gel Semi-Parlak 250 ml (521)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.