Plaid Folkart Hi-Shine Glaze Parlak Sprey Vernik 400ml

Plaid Folkart Hi-Shine Glaze Parlak Sprey Vernik 400ml

Stok Kodu:
028995007859
%26
27,97 TL
38,01 TL
* 3,39 TL den başlayan taksitlerle!!
Plaid Folkart Hi-Shine Glaze Sprey Vernik, kalınlaştırıcı, yüksek parlaklığa sahip bir sonlandırıcıdır. Kullanım sonrası anında sağlam, esnek, sararma yapmayan ve süper parlak koruyucu bir tabaka oluşturur. Kumaş kurdele, petal porselen, dekoratif boyama, şablonlama, mobilya, dekupaj, seramik, minyatür, kuru çiçek projeleri ve diğer tüm hobi projelerinde kullanılır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Plaid Folkart Hi-Shine Glaze Parlak Sprey Vernik 400ml Hobi Vernikler,Plaid, Plaid Folkart Hi-Shine Glaze Parlak Sprey Vernik 400ml, Plaid Folkart Hi-Shine Glaze Sprey Vernik, kalınlaştırıcı, yüksek parlaklığa sahip bir sonlandırıcıdır. Kullanım sonrası anında sağlam, esnek, sararma yapmayan ve süper parlak koruyucu bir tabaka oluşturur. Kumaş kurdele, petal porselen, dekoratif boyama, şablonlama, mobilya, dekupaj, seramik, minyatür, kuru çiçek projeleri ve diğer tüm hobi projelerinde kullanılır. 028995007859
Plaid Folkart Hi-Shine Glaze Parlak Sprey Vernik 400ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.