Pebeo Gedeo Siligum Silicone Moulding Paste (Silikon Kalıp Çıkarma Hamuru) 300 gr.

Pebeo Gedeo Siligum Silicone Moulding Paste (Silikon Kalıp Çıkarma Hamuru) 300 gr.

Stok Kodu:
3597587663294
325,00 TL
* 39,36 TL den başlayan taksitlerle!!
Pebeo Gedeo Siligum Silicone Moulding Paste (Silikon Kalıp Çıkarma Hamuru), 10-15 dakika gibi çok kısa bir sürede istediğiniz kalıbı çıkartmanızı sağlayan model hamurudur. Mavi ve beyaz renkli iki hamurdan eşit miktarlarda alarak avucunuzda homojen hale gelecek şekilde yoğurun. Kalıbını almak istediğiniz nesneyi boşluk kalmayacak şekilde hamura bastırın ve yaklaşık 10 dakika bekledikten sonra nesneyi çıkarın. Sürekli kullanabileceğiniz esnek silikon kalıbınız kullanıma hazırdır. Bu model kalıbını seramik hamuru, polimer kil, oyun hamuru, resin, alçı vb. istediğiniz malzeme ile kullanabilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Pebeo Gedeo Siligum Silicone Moulding Paste (Silikon Kalıp Çıkarma Hamuru) 300 gr. Pebeo Gedeo Reçineler,, Pebeo Gedeo Siligum Silicone Moulding Paste (Silikon Kalıp Çıkarma Hamuru) 300 gr., Pebeo Gedeo Siligum Silicone Moulding Paste (Silikon Kalıp Çıkarma Hamuru) 300 gr. 3597587663294 Pebeo Gedeo Siligum Silicone Moulding Paste (Silikon Kalıp Çıkarma Hamuru) 300 gr.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.