Karin Kolay Ebru Boyası 30ml  Beyaz 101

Karin Kolay Ebru Boyası 30ml Beyaz 101

Stok Kodu:
BFMSVWZH
42,00 TL
* 5,09 TL den başlayan taksitlerle!!
  • Üst düzey kalite pigmentlerden üretilmiştir. Yüksek ışık dayanıklılığına sahiptir. Farklı boyalar karıştırılabilir ve birbirlerinin içinde eşit şekilde dağılır. Sararma ve bozulma yapmaz. Canlı, parlak ve kalıcı bir renge sahiptir. Cam şişe içinde 30 ml olarak bulunur. Kağıt ve ahşap yüzeylerde uygulanabilir. Öd ve su ile boyanızı istediğiniz yoğunlukta ayarlayabilirsiniz.

    Ebru Boyası su bazlı bir boyadır. Ebru sanatında doğal ve yüksek pigmentasyona sahip boya kullanmak ortaya çıkacak sanat eserinin kalitesi açısından oldukça önemlidir. Geleneksel ebruda toprak boyalar adı verilen doğadaki kayalar ve topraktan elde edilen tabii boyalar kullanılır. Ebru boyasının canlılığı ve kalıcılığı ebru desenlerinin kağıt üzerinde parlak ve şık görünmesini sağlar. Karin Sanat ebru sanatı alanındaki derin bilgi birikimi ve deneyimiyle, ebru malzemelerini üst düzey ve standart bir kalitede tutar. Karin ebru boyaları birçok farklı renk seçeneğiyle siz değerli geleneksel Türk Sanatı müdavimlerinin hizmetine sunulmuştur.



 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Karin Kolay Ebru Boyası 30ml Beyaz 101 Karin Kolay Ebru Boyaları 30ml Şişe,Karin, Karin Kolay Ebru Boyası 30ml Beyaz 101, Karin kolay ebru boyaları BFMSVWZH
Karin Kolay Ebru Boyası 30ml  Beyaz 101

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.