Hı-Text Permanent Kesik Uçlu Marker 830PC Kırmızı

Hı-Text Permanent Kesik Uçlu Marker 830PC Kırmızı

Stok Kodu:
8008621001378
27,00 TL
* 3,27 TL den başlayan taksitlerle!!
Hi-Text 830Pc Kırmızı Kesik Uçlu Permanent Marker,
1950 lerde Giodi firmasının kurucusu Mr. Barosso Japon fırçalarını incelerken fiber uçtan mürekkebi yavaş yavaş akıtacak bir sistemin hayalini kurar. Uzun uğraş ve denemelerden sonar mürekkep akışını kontrol edecek sistemi bulur. Önceleri cam, sonra aliminyumdan yapılan kalemler sonunda bugün kü haline ulaşır; plastik keçeli kalem.
Hi-text, Giodi ve Etafelt firmalarının ofis için, İtalyan keçeli kalemlerinin mucidi bir neslin ofis yazı gereçlerine aynı yaratıcı ve innovatif ruhla sundukları,İtalyan kalite ve tasarım zenginliğini yansıttıkları markası.
Özellikle tükenmez kalem, permanent markörler, beyaz yazı tahtası kalemleri, fosforlu kalemler ve son olarak da OHP permanent marker leri ile Türk tüketicisine 20 yılldır İtalyan kalitesini sunan Hi-text çevreci yepyeni ürünleri ile daha uzun yıllar Türk tüketicisine hizmet edecek.
Kalem Özellikleri
* 6 mm kesik uç,
* Suda çıkmaz permanent mürekkep,
* Plastik gövde,
* Mürekkep renginde kapak.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hı-Text Permanent Kesik Uçlu Marker 830PC Kırmızı Kesik Uçlu Permanent Kalemler,Hı-Text, Hı-Text Permanent Kesik Uçlu Marker 830PC Kırmızı, Hı-Text Permanent Kesik Uçlu Marker 830PC 8008621001378
Hı-Text Permanent Kesik Uçlu Marker 830PC Kırmızı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.