Goodwin Sanat Kili Kırmızı 40 Gr

Goodwin Sanat Kili Kırmızı 40 Gr

Stok Kodu:
GDWN0101
69,00 TL
* 8,36 TL den başlayan taksitlerle!!
Goodwin Sanat Kili kırmızı 40 Gr
Goodwin marka sanat kili, ilk bakışta oyun hamuru hissi uyandırsa da gerçekte bir oyun hamurundan çok daha fazlasıdır. Gelişmiş ülkelerde 3 boyutlu modelleme tekniğinde yaygın olarak kullanılan sanat kili, su bazlı polimer bir kildir ve dünyada "Air Dry Lightweight Polimer Clay" adıyla bilinmektedir.

SAĞLIKLI Gelişmiş Dünya Ülkelerindeki standartlara göre üretilmiştir.Gönül rahatlığıyla çocuklarınıza deneyimletebilirsiniz.

 

HAVA İLE KURUR Sanat Kili ile ortaya çıkarılan tüm modellemeler ortalama 24 saat sonra kuruyarak sertleşir ve formunu uzun yıllar korur.

 

RENK KARIŞIMI Tıpkı yağlıboya da olduğu gibi renk karışımları yapılabilir, ana renkleri karıştırarak ara renkler elde edebilirsiniz.

 

SU İLE YUMUŞATILABİLİR Sanat Kili hava ile uzun süre temas ettiğinde sertleşebilir. Su ile yumuşatarak tekrar kullanabilirsiniz.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Goodwin Sanat Kili Kırmızı 40 Gr Goodwin Sanat Kili + Çiçek Kili,Goodwin, Goodwin Sanat Kili Kırmızı 40 Gr, Goodwin Sanat Kili 40 Gr Goodwin marka sanat kili, ilk bakışta oyun hamuru hissi uyandırsa da gerçekte bir oyun hamurundan çok daha fazlasıdır. Gelişmiş ülkelerde 3 boyutlu modelleme tekniğinde yaygın olarak kullanılan sanat kili, su bazlı polimer bir kildir ve dünyada ''Air Dry Lightweight Polimer Clay'' adıyla bilinmektedir. GDWN0101
Goodwin Sanat Kili Kırmızı 40 Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.