Derwent Majestic Ahşap Kutulu Set

Derwent Majestic Ahşap Kutulu Set

Stok Kodu:
CDTVDHMW
3.039,78 TL
* 368,15 TL den başlayan taksitlerle!!
Derwent Majestic Wooden Box, Derwent ailesinden Bayan Catherine Middleton'un Galler prensi William ile evlenmesi şerefine sınırlı sayıda üretilmiş nadide bir koleksiyondur. Derwent bu setten sadece 500 adet üretti ve 1 numaralı seti çifte düğün hediyesi olarak verdi. Şu anda elimizde olan set ise Türkiye'ye gönderilen 192 numaralı set. Akçaağaçtan üretilen ve ceviz kaplama yapılan ahşap çantanın içerisinde 150 adet Derwent kalem, blok ve stick ürünler ve çeşitli yardımcı aksesuarlar bulunuyor. Ayrıca profesyonel çizim sanatçısı Angela Gaughan-Owens tarafından set içerisinde bulunan Derwent ürünleri ile yapılmış evli çifte ait düğün resmi de altın yaldızla renklendirilmiş ahşap bir resim çerçevesi içerisinde mutlu günün bir hatırası olarak hediye ediliyor. Bu sete sahip olmakla, Derwent Inktense, Derwent Watercolor Pencils, Derwent Graphitint, Derwent Aquatone, Derwent Metallic Pencils serilerinin çarpıcı renkleriyle çalışmanın keyfini yaşayacaksınız. Ayrıca aksesuar olarak verilen porselen palet, naturel deniz süngeri, su hazneli fiber uçlu fırça, blok ürünleri tutmak için uzatma aparatı, kalem uzatması, zımpara bloğu vb. ürünler de çalışmalarınızı kolaylaştıracak.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Derwent Majestic Ahşap Kutulu Set PRESTİJ SANAT SETLERİ,Derwent, Derwent Majestic Ahşap Kutulu Set, Derwent Majestic Ahşap Kutulu Set CDTVDHMW
Derwent Majestic Ahşap Kutulu Set

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.