Daler Rowney Gum Arabic- Arap Zamkı 75ml

Daler Rowney Gum Arabic- Arap Zamkı 75ml

Stok Kodu:
5011385919295
249,00 TL
* 30,16 TL den başlayan taksitlerle!!
Suluboyanın şeffaflığını ve parlaklığını arttırır. Antik çatlatma yapmak için de kullanılan yardımcı malzemedir. Ahşap malzemeniz üzerinde her türlü boyama ( Akrilik ile ) yaptıktan sonra Artist Clear Picture Verniği, 713 vernik fırçasıyla 3 kat uygulayın. Her kat vernik uygulaması için 24 saat süresince kurumaya bırakın. ( Bu uygulama yalnızca ahGap malzeme üzerinde sadece boyama yaptıysanız geçerlidir. ) Ahşap malzeme üzerinde tabaka yaratacak transfer veya yapıştırılmış bir desen var ise vernikleme iGleminizi her gün bir kat olmak üzere 4-5 gün tekrarlayınız. Güzelce verniklenmiş malzemenizi son kez Artist Clear Picture Vernik ile vernikleyiniz ve 1 ila 3 saat sonra üzerine Samur bir fırça ile Arap Zamkı sürünüz.( Arap Zamkı sürülmeden önce verniğin kıvama gelip gelmediğini elinizle kontrol edebilirsiniz. Elinizi yumuşakça sürdüğünüzde kuru, hafifçe bastırdığınızda ise yapışkanlığı hissediliyorsa kıvamında demektir. ) Arap Zamkı sürüldükten hemen sonra çatlaklar oluşacaktır, 24 saat kurumaya bırakınız.
Kurumayı hızlandırmak için objenizi sıcak ortamda bırakınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Daler Rowney Gum Arabic- Arap Zamkı 75ml Suluboya ve Guaj için Yardımcılar,Daler Rowney, Daler Rowney Gum Arabic- Arap Zamkı 75ml, Suluboyanın şeffaflığını ve parlaklığını arttırır. Antik çatlatma yapmak için de kullanılan yardımcı malzemedir. Ahşap malzemeniz üzerinde her türlü boyama ( Akrilik ile ) yaptıktan sonra Artist Clear Picture Verniği, 713 vernik fırçasıyla 3 kat uygulayın. - See more at: 5011385919295
Daler Rowney Gum Arabic- Arap Zamkı 75ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.