Cadence Very Chalky Home Decor CH08-FRANSIZ KETENi 500ml

Cadence Very Chalky Home Decor CH08-FRANSIZ KETENi 500ml

Stok Kodu:
CDN08
260,00 TL
* 31,49 TL den başlayan taksitlerle!!
Cadence Very Chalky Home Decor serisinin ekonomik boyu ortalama 700gr (500ml) olan bu boya Vintage ve Shabby Chic görünümleri elde etmek için kolayca eskitilen su bazlı ultra mat, kadifemsi boyadır. Herhangi bir astar veya zımpara işlemi gerektirmez. Kaygan yüzeyler dahil tüm yüzeylere kolayca yapışır.
Çoğu renk tek katta kapatır. Hızlı ve çabuk kurur. Bu ürünü özel wax ve kadife vernik ile sonlandırabilirsiniz. Mobilya boyası olarakta bilinir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Cadence Very Chalky Home Decor CH08-FRANSIZ KETENi 500ml Cadence Very Chalky Home Decor Akrilik Boya 500ml,Cadence, Cadence Very Chalky Home Decor CH08-FRANSIZ KETENi 500ml, Çoğu renk tek katta kapatır. Hızlı ve çabuk kurur. Bu ürünü özel wax ve kadife vernik ile sonlandırabilirsiniz. Mobilya boyası olarakta bilinir. Cadence Very Chalky Home Decor serisinin ekonomik boyu ortalama 700gr (500ml) olan bu boya Vintage ve Shabby Chic görünümleri elde etmek için kolayca eskitilen su bazlı ultra mat, kadifemsi boyadır. Herhangi bir astar veya zımpara işlemi gerektirmez. Kaygan yüzeyler dahil tüm yüzeylere kolayca yapışır. CDN08
Cadence Very Chalky Home Decor CH08-FRANSIZ KETENi 500ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.