Cadence Şeffaf Hologram Efekt Boya 90ml

Cadence Şeffaf Hologram Efekt Boya 90ml

Stok Kodu:
CDNHE90
74,00 TL
* 8,96 TL den başlayan taksitlerle!!

Transparent Holographic

Effect Paint

Şeffaf Hologram Efekt Boya

Su bazlı, kullanıma hazır, şeffaf hologram simli efekt boyadır. İçerisindeki holografik simler benzersiz bir renk cümbüşü ve parıltı sağlar. Fırça ile sürülebilir veya tamponlama yapılabilir. Farklı yüzeylere uygulanabilir. Su ve sabun ile kolayca temizlenebilir. Sağlığa zararlı toksit madde içermez. CE & EN 71 normlarına uygundur.

Waterbased, ready to use, transparent effect paint with holographic glitters. Holographic glitter is unique as it's like looking at a kaleidoscope of colours which shimmer and sparkle. Can be applied by brush or sponging technique. Can be applied to different surfaces. Cleans up easily with soap and water. Non-toxic. Certified by EN 71 & CE.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Cadence Şeffaf Hologram Efekt Boya 90ml Varaklar Simler Miksiyonlar,Cadence, Cadence Şeffaf Hologram Efekt Boya 90ml, Su bazlı, kullanıma hazır, şeffaf hologram simli efekt boyadır. İçerisindeki holografik simler benzersiz bir renk cümbüşü ve parıltı sağlar. Fırça ile sürülebilir veya tamponlama yapılabilir. Farklı yüzeylere uygulanabilir. Su ve sabun ile kolayca temizlenebilir. CDNHE90
Cadence Şeffaf Hologram Efekt Boya 90ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.