Cadence Hybrid Multisurfaces Akrilik Boya 120ml  H-053 CRİMSON KIRMIZI

Cadence Hybrid Multisurfaces Akrilik Boya 120ml H-053 CRİMSON KIRMIZI

Stok Kodu:
CHBH-053
67,00 TL
* 8,11 TL den başlayan taksitlerle!!
 TÜM YÜZEYLER İÇİN AKRİLİK BOYA
Kraft sektörü için özel formule edilmiş tüm yüzeylere rahatlıkla tutunabilen su bazlı yeni nesil akrilik boyadır. Ahşap , cam, seramik, porselen, kumaş ,polyester, deri, plastik,metal,duvar,strafor, tuval ve kağıt gibi tüm farklı yüzeylerde yüksek kapatıcılık sağlar.
İç ve dış mekanlarda kullanılabilir. Astar ve zımparalama gerektirmez. Süper akışkan ve dayanıklı boyadır. Deri ve kumaş üzerine boya sulandırılarak kullanılmalıdır. Cam üzerinde ikinci kat için mutlaka 12 saat beklenmelidir. Sağlığa zararlı madde içermez. CE &EN71 Normlarına uygundur.
(Yukarıdaki bilgiler üretici firma tanıtım bülteninden alınmıştır.)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Cadence Hybrid Multisurfaces Akrilik Boya 120ml H-053 CRİMSON KIRMIZI Cadence Hybrit Multisurfaces Akrilik Boya 120ml,Cadence, Cadence Hybrid Multisurfaces Akrilik Boya 120ml H-053 CRİMSON KIRMIZI, Cadence Hybrid Multisurfaces Akrilik Boya 120ml Ahşap , cam, seramik, porselen, kumaş ,polyester, deri, plastik,metal,duvar,strafor, tuval ve kağıt gibi tüm farklı yüzeylerde yüksek kapatıcılık sağlar. CHBH-053
Cadence Hybrid Multisurfaces Akrilik Boya 120ml  H-053 CRİMSON KIRMIZI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.