Amsterdam Akrilik Boya 120ml 5'li Set Pembe Tonu Renkleri

Amsterdam Akrilik Boya 120ml 5'li Set Pembe Tonu Renkleri

Stok Kodu:
attlamstab120ml5-5
919,00 TL
* 111,30 TL den başlayan taksitlerle!!
Amsterdam Standard serisi, bir acrylic ressamın ihtiyaç duyduğu her şeyi sunar. Mükemmel kalitede bir akrilik boya ve muazzam bir 90 renk yelpazesi. Royal Talens Amsterdam Standart Akrilikler yüksek derecede ışık haslığına sahiptir. Saf ve solmayan pigmentlerin kullanımı sayesinde, onlarca yıl sonra bile sanat eserleri orijinal renklerini korur. Royal Talens Amsterdam Standart Akrilikler son derece dayanıklı bir boya filminden yapılmıştır, bağlayıcı madde kalıcı bir sonuç için %100 akrilik reçineden oluşur. Bu boyalar alkaliye dayanıklıdır ve bu nedenle duvar resimleri için uygundur. Boya su ile kolayca inceltilebilir. İnce bir film halinde sürülürse boya yarım saat içinde kurur. Özel hazırlama yöntemi, boyayı neredeyse kokusuz hale getirir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Amsterdam Akrilik Boya 120ml 5'li Set Pembe Tonu Renkleri Akrilik Boya Setleri,Talens, Amsterdam Akrilik Boya 120ml 5'li Set Pembe Tonu Renkleri, Amsterdam Akrilik Boya 120ml 5'li Set Pembe Tonu Renkleri attlamstab120ml5-5
Amsterdam Akrilik Boya 120ml 5'li Set Pembe Tonu Renkleri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.